Portret laten maken

 

Stencil Portret op Canvas
Bedankt voor uw interesse om een opdracht door mij uit te laten voeren. Ik kijk er naar uit om u blij te maken met een stencil art portret.

Werkwijze
Uw stencil portret wordt gemaakt op een canvas aan de hand van een foto. Ik vraag u 2 of 3 foto’s te mailen waar het te portretteren gezicht duidelijk op staat. Tevens levert u informatie aan op welk formaat canvas u het portret wilt en of u deze in grijstinten wilt of kleur.

johnnyIk maak een digitale schets(en) die ik ter goedkeuring naar u mail. Bent u tevreden, dan doe ik uw een prijsopgave toekomen en ga na aanbetaling beginnen met het portret.

Er geldt een levertijd van 1 tot maximaal 4 weken. Is het portret een cadeau en heeft u een deadline, dan kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden.

Kleur
De portretten worden uitgevoerd met acrylverf  in wit, zwart en grijstinten. Een achtergrondkleur naar smaak is mogelijk. Wilt u het portret in een bepaalde kleurstelling zoals hiernaast, dan is dit bespreekbaar.

Prijzen en betaling
De prijs voor een portret is afhankelijk van het formaat, complexiteit en hoeveelheid verf die nodig is. U heeft al een portret vanaf 165 euro.

De aanbetaling bedraagt 25% van de totaalprijs, dit bedrag is tevens mijn ‘kill-fee‘, dit bedrag wordt bij afzegging van de opdracht om geen enkele reden teruggestort. Dit bedrag is ter compensatie voor de reeds geïnvesteerde tijd, werk en materiaal.

Voorbeelden

Overdracht
Wanneer het portret klaar is kunt u het komen bekijken of stuur ik u per mail een foto. Bent u tevreden dan dient u het restant bedrag voor de overdracht of verzending te betalen. Dit kan contant bij afhalen of door overschrijving bij verzending.

Bekijk prijzen >>>